Nieuw in ons assortiment!!

“Cella Milano, Dal 1899”
Cella Milano is een Italiaans scheermerk dat al meer dan een eeuw bestaat. Een samenwerking tussen meester zeepmakers en parfumeurs leidde tot het ontstaan van Cella. Het merk richt zich op luxe scheer- en verzorgingsproducten voor mannen en professionele barbiers.

Cella Milano Scheerzeep Traditional Almond
150ml

Cella Milano Scheerzeep biedt je het comfort van een romig scheerschuim. Ervaar de zachtheid van je huid na de scheerbeurt. Al sinds 1899 is dit Milanese topproduct nagenoeg ongewijzigd in productie. Een begrip in de wereld van het authentieke scheren, met vele (professionele) gebruikers wereldwijd.

Cella Milano Scheerzeep Traditional Bio – Aloë Vera
150ml

Organic extra extra bio scheerzeep traditional in bowl van Cella Milano uit Italië. Samengesteld uit een topselectie biologische oliën zoals aloë vera en olijfolie. De eenvoudig op te schuimen scheerzeep verzacht de haren en hydrateerd de huid optimaal om deze te beschermen tegen scheerirritatie en eventuele scheerwondjes. Deze scheerzeep voor een rijk en romig scheerschuim bezit een 100% natuurlijke samenstelling en is geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid.